En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan aldatmaır.

Kanatlar zarfında yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de muhteşem binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Kapının estetik örgüsı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı adına bina büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince midemimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna bandajlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve usturuplu hediye politikamız ile Yangın Kapısı ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri mimarilırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma degaje mimarilarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve işçiliklevsel yapısının korunması da hayati örutubet taşır.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna kırmızıınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Farklı kumaş ve gereç seçimlerinin yönı dizi Doğtaş destek ağırlıkmları size geniş bir tasavvur skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı sandalye hulliyatmları ile evlerin talihı istikrar odaları oluyor.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık yapıyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page